Vi har i regel kvällsöppet måndag-torsdag varje vecka men har reservation för att kunna stänga vid 17.00 vid behov. Vänligen ring oss i förväg om Ni önskar komma in efter kl17.00

Verksamhetsansvarig är Karin Alexandersson, Leg. veterinär

Vi har återigen kvällsöppet fr.o.m. 15aug.

Öppettider

    • 08.00 -20.00
    • 08.00 -17.00
    • 12.00 -13.00

GDPR (personuppgifter)

För att kunna administrera kundavtalet mellan oss och kunden behöver vi samla in och lagra vissa personuppgifter om våra kunder (innefattande namn, adress, telefonnummer samt organisations- eller personnummer). Insamlingen av personuppgifterna sker i samband med att kunden köper tjänster av oss. Vi på Värmlands Hästsjukhus behandlar våra kunders personuppgifter i överensstämmelse med tillämplig lagstiftning. Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Värmlands Hästsjukhus AB. Ändamålet för vår behandling av våra kunders personuppgifter är att administrera kundavtalet mellan oss och kunden. Personnummer samlas in och lagras för att vi ska kunna göra en säker identifiering av våra kunder. Kunden informeras även om att vi enligt lag kan vara tvingade att lämna ut kundens personuppgifter till annan (t.ex. myndighet eller domstol).  Genom att skriva till Värmlands Hästsjukhus på adressen Värmlands Hästsjukhus AB, Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller info@hallandsdjursjukhus.se kan du få veta vilka uppgifter vi har registrerat om dig och hur dessa används.

Tidsbokning sker via telefon med fördel mellan kl.08.00-09.00, under dagen svarar vi i mån av tid. Veterinärrådgivning via telefon sker vardagar mellan kl.08.00-08.30.

All mottagning sker efter tidsbeställning, förutom vaccination där vi kan erbjuda drop in tider i mån av tid. Vill du komma en kväll och vaccinera så ring först så du är säker på att vi är på plats eftersom det kan förekomma dagar utan kvällspersonal. Glöm inte att ta med hästens pass till kliniken vid besöket.

För administrativa frågor är Ni välkomna att kontakta huvudkontoret i Slöinge vardagar mellan kl.07.30-16.00. Kontoret når Ni på nummer 0346-488 83 eller via faktura@hallandsdjursjukhus.se