Välkommen till Hästsjukhuset

Pressmeddelande 2012-08-31 ATG Hästkliniken i Karlstad byter den 3/9 2012 ägare och namn till Värmlands Hästsjukhus.

Värmlands Hästsjukhus kommer att ingå i koncernen Hallands Djursjukhus som bedriver djursjukvård på både häst och smådjur i Halland, Småland, Västergötland samt från nästa år i Göteborgsregionen.

Värmlands Hästsjukhus som ligger vid Färjestads travbana i Karlstad har veterinärer med specialistkompetens i hästens sjukdomar och tar emot alla typer av hästar. Verksamheten består av poliklinik, operation och vårdavdelning för inneliggande patienter.

”Vi ser fram emot att förstärka den goda kontakt vi har idag med både hästägare och tränare”, säger Henrik Magnusson, klinikchef som fortsatt kommer att ansvara för klinikens framtid och utveckling. ”Vi utvecklar vårt koncept och alla typer av hästar och alla typer av problem är välkomna till oss. Vi kommer att fortsätta följa forskningen och den snabba utvecklingen av hästsjukvården både nationellt och internationellt för att kunna ge bästa möjliga vård till regionens hästar.”

”Vi ser mycket positivt på övertagandet av Värmlands Hästsjukhus. Det kompletterar vår verksamhet både geografiskt och kompetensmässigt. Nu har vi fler enheter som kan dra nytta av varandras kunskap och erfarenhet.” säger Marjaana Alaviuhkola, VD Hallands Djursjukhus AB.

Lördagen den 20 oktober kommer Värmlands Hästsjukhus att hålla ett öppet hus där allmänheten och samarbetspartners bjuds in.

Alternerande text

Välkommen med din häst till oss på Värmlands Hästsjukhus.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*